Як у луцькому «політесі» святкували День студента

17 Листопада 2018, 16:29
День студента в ЛНТУ 4194
День студента в ЛНТУ

У стінах Луцького національного технічного університету відбувся святковий концерт, приурочений до Міжнародного дня студента, що в Україні відзначають 17 листопада. 

Ведучими заходу були Владислав Літкович та Олена Соловенюк, — кажуть в прес-службі вишу.

Насамперед з вітальним словом виступив проректор з науково-педагогічної діяльності Валентин Талах. Він зауважив, що сьогодні особливе свято.

«Хоча у мене вже вік не студентський, серце починає битися швидше, ніж зазвичай, коли я чую, що наближається День студента. У Ернеста Хемінгуея є чудовий роман «Свято, яке завжди з тобою», ця назва особисто для мене асоціюється з моїм студентським життям. Я щиро радію, що ви зараз знаходитеся у такому віці і в такому статусі, що це свято відповідає вашим нинішнім стану та духу.

З чим асоціюється для мене студентство? Не з студентським квитком, не з заліковою книжкою, не з сесіями, не з модулями. Для мене студент – це особливий стан духу і психіки.

Так відпочивати і насолоджуватися життям як студент, не може ні один доцент! Цінуйте кожну хвилину вашого студентського життя, воно не таке тривале. Менше спіть і насолоджуйтеся цим великим щастям, що вам дароване і батьками, і державою, і вашими заслугами!» — звернувся він.

Потому під бурхливі оплески на сцені з’явилися з неймовірним танцем про кохання студенти факультету екології, туризму та електроінженерії.  Натомість студенти факультету комп’ютерних наук та інформаційних технологій зачитали реп. Опісля Юлія Шумик, багаторазова переможниця чемпіонатів України та призерка Кубку Республіки Білорусь, яка навчається на факультеті бізнесу, зачарувала запальним східним танцем.

Музичний дарунок присутнім зробили хлопці з технологічного факультету – виконали на електрогітарах декілька рок-хітів. Зуміли поєднати два види мистецтва – поезію та танець, студенти з факультету будівництва та дизайну. Факультет обліку фінансів, лінгвістики і права подарував присутнім пісню від дуету «When if not now». Чуттєвий та пристрасний танець виконали студенти машинобудівного факультету.

Окрім особливих привітань, на присутніх очікували і веселі конкурси з подарунками, і розіграші сертифікатів. Так, аби отримати приємні сюрпризи, студентам доводилося змагатися у танцювальній майстерності, підписуватися на організаторів в інстаграмі. Крім того, люди з залу вигадували оригінальні привітання для студентів, а також уявляли себе у ролі ректора Луцького НТУ.

Насамкінець викладачі університету зробили креативний сюрприз для студентів – просто на сцені виконали танцювальний флешмоб.

Привітала присутніх зі святом і голова Студентської ради Луцького НТУ Ірина Лисик, зазначивши, що студенти нашого університету – одні з найкращих: «Я з гордістю і впевненістю про це говорю. Хочу вам побажати легкої та відмінної сесії, крутих та незабутніх моментів в університетському житті. Приходьте та долучайтеся до студентської ради, ми обов’язково допоможемо вам реалізувати себе та гарно провести час».

«Зі студентської лави починається довга й наполеглива дорога пошуків стверджень і досягнень. Студенти – це такий народ, який не може без пригод. А їх, до слова, вистачає: підступна сесія чекає на вас!» — завершили святковий концерт ведучі.











 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром