У Луцьку хочуть змінити правила розміщення МАФів

17 Листопада 2018, 10:05
Кіоски в Луцьку 3775
Кіоски в Луцьку

У Луцьку змінюють правила розміщення та функціонування малих архітектурних форм.

В чому полягає нова концепція розміщення так званих МАФів та, чи до вподоби це підприємцям, йдеться в сюжеті Сфера-ТВ.

За кругим столом у Луцькраді зібрались представники влади та бізнесу, аби обговорити та узгодити всі ЗА та ПРОТИ. Спершу радник міського голови Ігор Поліщук стверджує, що завдяки змінам, які вносять до правил, мають на меті уникнути корупційних ризиків та наповнити міський бюджет, адже після прийняття їх на виконкомі, встановлення тимчасових споруд здійснюватиметься на умовах конкурсу.

Сам конкурс буде відкритим, проводитиметься управлінням містобудування та архітектури. Його суть полягатиме в тому, що той підприємець, який запропонує найвищу ціну за оренду — переможе та отримає дозвіл на розміщення МАФу. 

Начальник відділу управління майном міської комунальної власності  Алла Грабко додає, що конкурс відбуватиметься на вільні місця, які подасть управління містобудування та архітектури. Зазначать місце розміщення, його розміри та стартова ціна за місяць.

Читайте також: Митець сказала, у чому Луцьк залишив з носом культурну столицю

Олексій Попович у сфері підприємництва працює протягом багатьох років. Чоловік розповідає, щоб отримати дозволи та зібрати необхідну документацію потрібно чимало часу. Тепер вкотре сподівається чоловік — все буде набагато простіше та прозоріше.

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром