Луцьк 17 серпня: кримінальний понеділок

17 Серпня 2015, 22:00
2180

Пішли гуляти і не повернулися.  У Луцьку зникла молода сім’я - чоловік з  дружиною  та їх семирічний син. Їх розшукують правоохоронці.  Про зниклих  повідомила родичка. Наразі відкрито кримінальне провадження за попередньою кваліфікацією ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство).

Стало відомо,  що за останні півроку надходження єдиного внеску на загальнообов’язкове соціальне страхування від роботодавців міста Луцька та Луцького району склали 863 мільйони гривень. В порівнянні з відповідним періодом 2014 року надходження зросли на 111,6 мільйона гривень. Чи то тому,  що порушувати законодавство з  ЄСБ стало вдвічі дорожче,  чи може роботодавці більше дбають про соціальний захист громадян навряд чи стане відомо.

Грабіжник у парку. Близько 14:00 у парку відпочинку молодик побив та пограбував 43-річного лучанина. Злочинця одразу ж зловили правоохоронці, ним виявився житель Луцька 1995 року народження, хлопцю загрожує до 4 років позбавлення волі.

Базу відпочинку «Тросне»,  що раніше належала Волинській обласній філармонії передано на баланс КЗ «Дитячо-юнацька спортивна школа № 2 Луцької міської ради». Рішення було прийняте,  за врахуванням колективного звернення.

«Варта порядку» тікає. Член громадського формування «Варта порядку»,  що мало б підтримувати спокій на вулицях  міста, збив мопедиста і зник з  місця пригоди.  Свідком ДТП став член "Самооборони Волині",  який і викликав ДАІ.  Правопорушник був у нетверезому стані, чоловіка відразу зупинили та склали протокол.  Нагадаємо,  що це не єдиний випадок правопорушень серед  членів даного формування.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром