У луцькому «політесі» — виставка картин до Дня студента

16 Листопада 2018, 19:25
Виставка картин в ЛНТУ 2673
Виставка картин в ЛНТУ

У Луцькому національному технічному університеті презентували виставку картин до Дня студента.

15 листопада у стінахвишу стартувала виставка творчих робіт студентів 2, 3 та 4-го курсів кафедри дизайну з навчальних предметів «Живопис», «Живопис натюрморту», «Живопис портрету людини». Зокрема, захід приурочений до Дня студента, що в Україні відзначають 17 листопада.

Зокрема, організували виставку викладачі факультету будівництва та дизайну Луцького НТУ Юлія Бондарчук та Руслан Чугай. На її відкриття прибули декан та заступник декана факультету будівництва та дизайну Луцького НТУ Олександр Бондарський і Ольга Приступа, завідувач кафедри дизайну Луцького НТУ Оксана Пасічник, завідувач кафедри міжнародних економічних відносин Луцького НТУ Лариса Савош та почесний гість заходу - професор кафедри технології механіки Політехнічного Інституту Браганси Луіс Рібейро.

«Виставка присвячується Дню студента. Ми презентуємо напрацьовані роботи студентів 2, 3 та 4-го курсів. Ці картини виконані у різних техніках, зокрема акрилом, маслом та гуашшю. Єдиної тематики немає», - розповіла організатор заходу, кандидат мистецтвознавства, викладач кафедри дизайну Юлія Бондарчук. «Таким чином ми хочемо поділитися нашими творчими досягненнями, натхненням та настроєм з колегами та студентами!», - додала заступник декана ФБД Ольга Приступа.

Нагадаємо, раніше декан факультету будівництва та дизайну Луцького НТУ Олександр Бондарський розповідав, що на кафедрі дизайну та архітектури прийняли рішення, аби впродовж навчального року кожен з викладачів влаштовував показ робіт своїх студентів. Так, 12 жовтня у Луцькому національному технічному університеті презентували виставку авторських робіт студентів І-го курсу, приурочену до Дня художника України та свята Покрови Пресвятої Богородиці, яку організувала Анна Дідух.











 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024