«Не можна битися над землею, це святиня»: у Луцьку привітали аграріїв

16 Листопада 2018, 13:32
5104

У Луцьку в академічному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка по традиційному, з грамотами і виступами чиновників, привітали працівників сільського господарства.

У переддень свята, 16 листопада, в обласному центрі зібралися аграрії з усіх районів Волині.

На Театральному майдані з різних куточків Волині з’їхалися аграрії, які пропонують лучанам найсмачнішу домашню продукцію. На святковому ярмарку можна придбати сири, яйця, мед, настоянку, ковбаси, м’ясо, гарбузи, закрутки та навіть пиво.

Крім цього, на площі діє виставка сільськогосподарської техніки.

«Є гарне українське прислів’я: «Є хліб, буде і пісня». Згоден з тим, що ви працюєте на землі, але й не зовсім погоджуюсь. Ніхто не каже ми працюємо над дітьми, бо ми їх виховуємо, плекаємо. Так і з землею. Це цілодобова робота. Якщо віддаєш життя землі, то це назавжди», — виступив голова Волинської облдержадміністрації Олександр Савченко.

Він зазначив, що найболючіше питання для нього – битва за землю.

«Я не навиджу рейдерство й нетрудові відносини над землею між двома господарями, коли є умовні домовленості, яких потім не дотримуються. І я горджуся тим, що в нас на Волині елементів рейдерства практично не існує. Не можна битися над землею, це святиня», — додав голова ОДА.

До привітань долучився й заступник голови Волинської облради Роман Карпюк. Він зазначив, що це свято для нього дуже близьке, адже з дитинства бачив ту нелегку працю, бо його батько все життя працював агрономом. Також до вітальних слів долучився й виконуючий обов’язки міського голови Григорій Пустовіт.

Опісля працівникам сільського господарства вручили нагороди та влаштували святковий концерт.
















































 

Коментарі
16 Листопада 2018, 15:47
крім дєвки зі стрип-клубу в кожаній спідниці!
Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024