«У парку має бути тиша»: лучанка збирає підписи проти дитячого майданчика біля РАЦСу

16 Листопада 2018, 10:09
3469

Лучанка Тетяна Малей організувала збір підписів проти дитячого майданчика, який хотіли зробити в парку біля РАЦСу.

Про це в себе на сторінці у Facebook написав Андрій Сірук, ініціатор облаштування простору для дітей.

Нагадаємо, на конкурс бюджету участі міської ради запропонували проект майданчика «Ведмежа галявина». Проте ідея не набрала достатньої кількості голосів.

«Але насправді найбільше розчаровує не програш (бо ми таки боролись достойно), а той факт, що ПРОТИ нашої ідеї почали збирати підписи мешканців прилеглих будинків. Не розібравшись детально у самому проекті, людям подавалась недостовірна інформація – ніби ми будемо вирубувати багато дерев у парку і з них будувати майданчик», – пише Андрій Сірук.

Лучанин повідомляє, що проект не передбачав зрубування дерев.

«Насправді ж, ми повідомляли неодноразово, що жодного дерева ми не зачепимо, а навпаки - будемо намагатись гармонійно вписати наші споруди між наявними деревами. За словами ініціатора Тетяни Малей було зібрано 130 підписів. Як можна йти розмовляти з людьми не розібравшись детально у питанні? ЯК?» – обурюється автор допису.

«Після сьогоднішньої розмови з пані Тетяною і надання детального пояснення нашого проекту, ми все одно не побачили розуміння, а навіть навпаки – отримали «заборону» будь-що робити, бо, за її словами, у парку має бути тиша, а дітям потрібно гратись у іншому місці – в дворах будинків чи на шкільному майданчику. І взагалі, діти швидко ростуть і додаткові майданчики їм не потрібні», – пише він.

«Неочікувано для себе виявив, що роблячи нелегку добру справу, можна отримати спротив і від самих мешканців», – підсумував Андрій Сірук.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром