Екс-заступник директора луцького училища більше року судиться за поновлення на посаді

16 Листопада 2018, 09:17
Суд 2325
Суд

Екс-заступник директора Луцького ВПУ Валерій Овсянніков, вкотре намагається поновитись на ліквідованій  посаді.

Здолавши кілька кіл судових засідань, він подав апеляцію, — йдеться в сюжеті Сфера-ТВ.

Ця судова тяганина триває вже більше року. Спершу директору Луцького ВПУ Володимиру Романюку про те, що його екс-заступник не належно виконував свої посадові обов’язки довелось доводити в луцькому міськрайонному суді. Бо ж Валерій Овсянніков подав скаргу, не згодившись зі звільненням. І ось, після низки засідань, у серпні, головуюча у справі Валентина Кирилюк нарешті винесла рішення.

Однак, після рішення суду екс-працівник ВПУ Валерій Овсянніков застосував своє право на апеляцію.

Щоправда сам на засідання, як це було і в попередній інстанції, не з’явився, прибув лише адвокат. Ігор Шемет довго розповідав, чому його довірителя слід поновити на попередній, вже відсутній у штатному розписі, посаді.

Натомість директор Луцького ВПУ Володимир Романюк намагався пояснити колегії апеляційного суду, що Валерій Овсянніков реально не виконував своїх обов’язків і свідками цьому, мовляв, є низка працівників училища.

Вислухавши думки обох сторін, колегія суддів вирішила, що для повної картини, слід оглянути, що ж входило до посадових обов’язків Овсяннікова, та які з них він не виконував. А так як цієї посади вже немає в штатному розписі, то для цього посадову інструкцію слід витребувати з архіву. З цієї причини подальші слухання перенесли.

Читайте також: Суд визнав водія «Аверсу», який судився з патрульним, винним

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024