Як незабутньо відсвяткувати День студента: 4 ідеї від ТРЦ «ПортСity»

15 Листопада 2018, 18:50
4458

У Міжнародний день студентства спудеї шукають,  де б розважитися і як цікаво відзначити свято: запальні вечірки, гучні гуляння чи щось інше?

Адміністрація ТРЦ «ПортCity» пропонує 4 нестандартні варіанти святкування:


Похід у кіно з друзями

Що може бути краще за похід у кіно дружньою компанією? Запашний поп-корн, зручні м'які крісла, 3D-окуляри, (до речі, нового формату) та нашуміла кінопрем'єра, зроблять святкування Дня студента незабутнім. Кінотеатр «PremierCity» зі спеціальними «студентськими» цінами, 35 грн. до 18:00 та 50 грн. після, чекає на вас. 

Похід у боулінг-клуб

У боулінг-клубі можна поєднати активний відпочинок зі смачною їжею та напоями. Весело, активно, смачно, і підходить для великих та малих компаній. Боулінг-клуб «StrikeCity» зі спеціальним «студентським тарифами», 79 грн/година гри у боулінг, чекає на гостей з понеділка по п’ятницю. 

Дискотека на роликах

Кличте одногрупників та вирушайте на ролердром! Драйвова дискотека на роликах з подарунками та фотозоною, справді, неординарний спосіб відсвяткувати День Студента. Ролердром «GeneratorCity» чекає на студентську дискотеку 17 листопада о 19:00.

Похід на виставку

Вам набридли вечірки, тусовки та компанії, хочеться чогось цікавого та нового? День Студента - це нагода відвідати виставки, що діють в ТРЦ «ПортСity»:

«Виставка рослин хижаків та жителів джунглів», 3 поверх.

«Виставка роботів», 2 поверх. 

Кожна з виставок унікальні для Луцька, і відбуваються вперше.

Читайте також: У гіпермаркеті «Там Там» — розіграш відпочинку в Домінікані


 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024