Тарас Шкітер розповів, як з'явилася ідея «Доступного кінотеатру для пенсіонерів»

15 Листопада 2018, 17:15
Тарас Шкітер 1968
Тарас Шкітер

Співзасновник Громадянського Руху «СВІДОМІ» Тарас Шкітер розповів, як з’явилася ідея створити проект «Доступний кінотеатр для пенсіонерів».

Цим він поділився у програмі «За 15 хвилин до зльоту» для 12 телеканалу, — пише ІА Конкурент.

«Коли в Луцьку не було кінотеатрів (вже не працював кінотеатр «Промінь» і ще не було «ПортСіті»), на той момент був лише один кінотеатр «АдреналінСіті», я сходив туди зі своїми батьками. Батьки після довгої перерви вперше побували в сучасному кінотеатрі. Останній раз вони були ще в старому «Промені». Я помітив, як вони були приємно здивовані. Коли я з ними спілкувався, то вони говорили, що то часу не було, то бажання, ставилися до цього не дуже серйозно, переглядали кіно по телевізору», — пояснив він.

Згодом Тарас Шкітер поділився ідеєю з колегами і після обговорень народився такий проект.

«Є багато людей похилого віку, які останній раз були в кіно дуже давно. І коли ми почали розробляти цей проект, то виявилося, що справді було дуже багато людей, які не були в сучасному кінотеатрі. Коли ми публікуємо анонс, то зала буквально заповнюється за добу», — зауважив Шкітер.

Варто нагадати, що нещодавно почав діяти проект  «Доступний театр для пенсіонерів», де луцькі пенсіонери мають змогу безкоштовно відвідувати вистави у Волинському обласному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка.

Читайте також: У Луцьку стартував новий проект ГР «СВІДОМІ» — «Доступний театр для пенсіонерів»

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром