У Луцьку замість благоустрою — ремонт департаменту ЖКГ

15 Листопада 2018, 09:57
2204

У Луцьку в департаменті ЖКГ йде ремонт: нові сучасні меблі та двері, красиві люстри та модні  і далеко не дешеві шпалери.

Головний комунальник Луцька Юрій Крась каже, на потреби департаменту щороку з міського бюджету виділяють гроші. Те, що дали зі скарбниці цьогоріч, вирішили витратити на покращення умов праці, — йдеться у сюжеті Сфера-ТВ.

«Цього року було виділено 100 тисяч гривень. Хочеться, щоб умови праці були і для відвідувачі і для працюючих. Ремонт роблять у приймальній, також будуть робити у коридорах та на вході в  департамент ЖКГ», — каже Юрій Крась.

Проте у Луцьку є ціла низка прибудинкових територій, які потребують ремонту та благоустрою, однак на це коштів у скарбниці чомусь завше бракує. Ось до прикладу один із дворів проспекту Молоді. Тут яма на ямі. І так, кажуть місцеві мешканці, вже добрих з десяток років. А це вулиця Конякіна. Водії, які хочуть потрапити у провулок не їдуть а пливуть. Гніваються, лаються та мають лише одне запитання до владців, за що ж вони платять податки?

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024