У Луцьку презентують книгу про розквіт найуспішнішої фінансової організації України

15 Листопада 2018, 09:39
Презентація книжки «Приватна історія. Злет і падіння найбільшого банку України» 2028
Презентація книжки «Приватна історія. Злет і падіння найбільшого банку України»

 

У Луцьку відбудеться презентація книжки «Приватна історія. Злет і падіння найбільшого банку України».

Захід організовують на 15 листопада  за участю журналіста Андрія Яніцького, — повідомили в Книгарні «Є», в якій і відбудеться зустрі.

Початок о 18:30.

«Про ПриватБанк, певно, чули всі. Або, принаймні, бачили його банкомати чи відділення, якими рясніє чи не кожне місто. Цей банк був найбільшим приватним банком України, поки 2016 року його не націоналізували. Його історія — це історія перших скоробагатьків, яких згодом назвуть олігархами. Це історія «шалених 90-х» і «дикого капіталізму» — своєрідних явищ нашого вже минулого. На його прикладі можна вивчати те, якими способами в Україні відбувався перехід від планової до ринкової економіки», — кажуть організатори.

Під час заходу один зі співавторів книжки – журналіст-розслідувач Андрій Яніцький — ділитиметься секретами отримання інсайдерської інформації про злети та падіння, складні періоди і розквіт найуспішнішої фінансової організації країни. Зокрема, про зародження «зеленого» банку у звичайній кімнаті гуртожитку технікуму й що та хто згодом зробили його найуспішнішим; про те, як вирішувалась доля банку у владних кабінетах і чому це вилилося у націоналізацію; і ще чимало історій, про які ми, активні користувачі банку, навіть не здогадувалися.

Читайте також: Доступне житло від «Інвестора»: які іпотечні програми пропонує компанія


 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром