У «Волиньобленерго» розповіли, як постачатимуть електрику з нового року

14 Листопада 2018, 16:42
3744

ПрАТ «Волиньобленерго» постачатиме електричну енергію бюджетним установам, підприємствам житлово-комунального господарства, споживачам – юридичним особам до 31 грудня включно.

Із 1 січня 2019 року постачання електричної енергії буде здійснюватися від обраного користувачами постачальника, – йдеться в заяві «Волиньобленерго».

«Звертаємо увагу, що ПрАТ «Волиньобленерго на вимогу чинного закону створило ТОВ «Волиньелектрозбут», яке отримало ліцензію НКРЕКП на постачання електричної енергії споживачам на території України і вже розпочало свою діяльність. Окрім цього, ТОВ «Волиньелектрозбут» визнано постачальником універсальних послуг на території Волинської області. Додаткову інформацію можна дізнатися на сайті ТОВ «Волиньелектрозбут» (http://elektro.volyn.ua/), а також в інформаційно-консультаційному центрі ПрАТ «Волиньобленерго», – йдеться в тексті енергетиків.

Незабаром ТОВ «Волиньелектрозбут» скерує документи для укладення договору про постачання електричної енергії з 1 січня 2019 року.

«Слід зазначити, що ПрАТ «Волиньобленерго» не має наміру припиняти електропостачання  споживачів через зміну постачальника. У товаристві намагаються зробити все для того, щоб реформа роздрібного ринку електричної енергії здійснювалася у максимально комфортний і непомітний для вас спосіб. Зміни не вплинуть на якість надання послуг, надійність та безперебійність електропостачання», – додають на підприємстві.

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024