У Луцьку зменшується кількість газетних кіосків

14 Листопада 2018, 10:34
2959

Придбати та прочитати газету у Луцьку стає ексклюзивом. Кількість кіосків з пресою у місті можна перелічити на пальцях однієї руки. 

Та й то, окремі з них неабияк припали до душі родині підприємливого обранця громади Волині, — йдеться в сюжеті Сфери-ТВ.

«Дуже багато інформації в газетах, а кіоск хочуть закрити», — лучанин про газетний кіоск «Волиньпреса» в центрі міста.

Тож, як виявилось, те, що популярний газетний кіоск «Волиньпреса» перекупила дружина депутата Волинської обласної ради, укропівця, Михайла Імберовського, Оксана для читачів преси вже не новина. Люди обурені та, на жаль, стверджують, нічого вдіяти не можуть, бо, мовляв, де вони, а де депутат.

До слова, кіоск з кавою на місці газетного дозволили встановити члени виконавчого комітету Луцькради, під час нещодавнього засідання. І це при тому, що буквально за 5 метрів розташований ще один кавовий павільйон. А загалом, якщо пройтись вулицею Лесі Українки, то можна налічити з півсотні місць, де є можливість придбати каву і щось до кави.

«Що стосується торгівлі газетою і пресою, то, звичайно, їх є в місті не багато і дуже шкода», — каже начальник управління розвитку підприємництва та реклами Луцької міської ради Наталія Рибай.

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром