​Івана Кожедуба: у горохівчанина вилучили наркотики

16 Липня 2016, 17:30
1608

Працівники третього територіального управління Департаменту протидії наркотиків Національної поліції України по вулиці Івана Кожедуба виявили та вилучили у жителя Горохівського району шість таблеток «Метадолу».

Про це повідомляє прес-служба поліції.

У п'ятницю, 15 липня, близько 14:00 у горохівчанина вилучили шість таблеток білого кольору з маркуванням «25», ймовірно «Метадол», який є наркотичною речовиною.

«Чоловік у якого вилучили таблетки – 37 річний житель Горохівського району. Раніше він мав проблеми із законом та притягувався до кримінальної відповідальності. Вилучені таблетки будуть направлені до Волинського науково-дослідного    експертно-криміналістичного центру МВС України для проведення експертизи. За ціною чорного ринку вартість вилучених наркотиків становить 1,5 тисячі грн.», – зазначив начальник третього територіального управління Департаменту протидії наркотиків Національної поліції України Олексій Душейко.

Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Триває слідство.


 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром