Лесі Українки: з котельні відкачують воду просто на вулицю

16 Липня 2016, 13:19
2256

На вулиці Лесі Українки відкачують воду з котельні №20 (будівля «Вопака») і зливають прямо на вулицю.

Про це Район.Луцьк повідомили місцеві мешканці. Зараз перехожі мусять переступати через калюжі, які до того ж, неприємно пахнуть.

Зауважимо, що на вулиці Лесі Українки триває реконструкція, у рамках якої старі водовідвідні мережі якраз демонтують. Тому вода з котельні стікає прямо до робітників.

Ми вирішили поцікавитися, що відбувається, яке походження цієї води та чому її виливають просто на вулицю. У «Луцьктеплі», якому згідно з табличкою, яка розміщена на котельні, вона належить, сказали, що не мають інформації, що там взагалі відбувається, адже зараз вихідний день і працівники ДКП «Луцьктепло» не могли там виконувати якісь аварійні роботи.

Натомість зауважили, що це може бути пов'язано з ремонтом «Бім Бома», і може «вони там собі щось ремонтують». Отже, достовірної інформації нам поки не надали, а сказали «звертатися з понеділка».

Тим часом, просто на вулицю виливають воду і марно тратять такий дорогоцінний природний ресурс.

Деталі повідомимо згодом.

1

1

1

1

1

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментарі
16 Липня 2016, 17:05
Срач
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром