Лучанка розповіла про ситуацію в Туреччині

16 Липня 2016, 02:01
3538 Джерело: 112.agency

Олена Семенюк, яка працює в туристичному місті Аланія в Туреччині, розповіла, що у них все спокійно, проте люди знімають гроші із банкоматів та купують продукти.

Про це вона розповіла в коментарі Район.Луцьк у суботу, 16 липня, близько 1:30.

«Я в Туреччині, але знаю не набагато більше ніж ви. Ось зараз позапланове включення муедзинів, шкода, що я не знаю турецької. Тут все спокійно, люди знімають гроші з банкоматів, купують продукти. Так принаймні кажуть ЗМІ», - розповіла Олена.

Крім того, лучанка розповіла, що місцевий аеропорт працює.

«Побачимо, скільки людей прилетить завтра. Через три години буду везти туристів в аеропорт та зустрічати нових. То може тоді щось побачу. Зараз я не сплю, але й не на вулиці, і не піду», - пояснила Олена.

Також, за її словами, на вулицях міста їздять автівки та будять людей.

Нагадаємо, в Туреччині відбулась спроба державного перевороту. Про це у п’ятницю, 15 липня, заявив прем’єр-міністр країни Йлидирим Біналі.

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024