У Луцьку розпочався тиждень безпеки дорожнього руху

12 Листопада 2018, 13:04
2634

У рамках десятиліття дій зі забезпечення безпеки дорожнього руху в світі із 12 по 18 листопада в Україні, зокрема й в Луцьку, відбудеться другий етап Тижня безпеки дорожнього руху.

Протягом тижня поліція проведе низку заходів, спрямованих на зниження аварійності та зменшення ступеня тяжкості наслідків від ДТП, – повідомляють у прес-службі поліції Волині.

Так, 14 листопада правоохоронці здаватимуть кров на потреби потерпілих від аварій. 16 листопада в школах проведуть загальнонаціональний урок «Безпека на дорозі – безпека життя». Усі наряди посилено вестимуть профілактичну та превентивну роботу з учасниками дорожнього руху.

Відділ безпеки дорожнього руху обстежить дороги та місцях концентрації аварій, особливу увагу звернуть на території поблизу навчальних закладів та нададуть пропозиції в органи місцевого самоврядування. Крім того, патрульні братимуть участь в різних публічних профілактичних заходах й акціях.

Нагадаємо, що 14 листопада о 13:50 стартує акція з роздачі світловідбивачів учням сільських шкіл від Генерального консульства Польщі в Луцьку. Першими щасливчиками стануть семикласники школи в с. Жидичин. Ці діти вже почуватимуться безпечніше в темну пору доби, адже отримають світловідбиваючі браслети, жилетки, наліпки тощо.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром