У Луцьку утепляють старовинний будинок

12 Листопада 2018, 11:31
3180

На вулиці П’ятницькій гірці у Луцьку утепляють старовинний будинок.

Про це в себе на сторінці у Facebook написав Віктор Чухрай.

«Хто нищить наше місто? Москалі? Американці? Пречудовий будинок «Цегляного стилю» на П’ятницькій гірці 23, на відстані 100 м від ЦНАПу і управління архітектури», – йдеться в його дописі.

«Що це таке і хто відповість за заподіяне? У Франції, за таку наругу над будинком, штраф вартував би більше вартості квартири! От нахріна нам управління архітектури і охорона пам’яток, якщо вони нічого не бачать і нічого не роблять! Хто відповість за ідіотизм, який називають «утепленням»? Зрештою – хто власник? Батьківщина має знати своїх «героїв»!» – обурюється Віктор Чухрай.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яка будівля в Луцьку була найбільшою у ХІХ столітті. ЗАКАМАРКИ





Коментарі
12 Листопада 2018, 14:25
Це не музей! Це будинок з квартирами де живуть люди. Хай старий! Чи може навіть старовинний! Що не так? Чому люди повинні мерзнути? Чи може ви, Віктор Чухрай, купите їм інше помешкання, а це будете берегти для нащадків, як якусь супер-пупер історичну цінність?
12 Листопада 2018, 15:59
Латкове утеплення не ефективне і заборонене в європейських країнах. До того ж це історична пам"ятка міста, яку під носом міської "влади" спотворюють.
12 Листопада 2018, 16:37
А моднячий балкон на другому поверсі та пластикові вікна до "історичної пам"ятки" ніяким боком? Чи тільки утеплення фасаду комусь муляє очі? Що стосується латкового утеплення і його ефективності, то розкажіть про це тисячам сімей, які в такий спосіб зігрівають свої квартири у багатоповерхівках по всьому Луцьку!
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром