Смертельна стрілянина на Набережній: учасника інциденту взяли під варту

09 Листопада 2018, 17:07
Мийка, на якій сталася стрілянина 4353
Мийка, на якій сталася стрілянина

Учасника стрілянини на автомийці на вулиці Набережній у Луцьку взяли під варту.

Одному з учасників подій 5 листопада, в результаті яких один чоловік загинув, а двоє отримали поранення, Луцький міськрайонний суд обрав запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 днів без права внесення застави, — повідомили у прес-службі прокуратури Волині.

8 листопада 24-річному мешканцю Київської області повідомили про підозру у вчиненні хуліганства із застосуванням вогнепальної зброї та предметів, заздалегідь заготовлених для нанесення тілесних ушкоджень (кримінальне правопорушення, передбачене ч.4 ст. 296 КК України).

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства, вчиненого за попередньою змовою групою осіб, замаху на умисне вбивство двох або більше осіб та хуліганства, вчиненого із застосуванням вогнепальної зброї та предметів, заздалегідь заготовлених для нанесення тілесних ушкоджень (кримінальні правопорушення, передбачені п.12 ч.2 ст. 115, ч. 2 ст. 15 п.п. 1, 12 ст. 115, ч. 4 ст. 296 КК України) триває. Вживаються заходи задля затримання усіх причетних до вчинення цих  злочинів.

Читайте також: «Загрози життю нема», — лікар про стан поранених під час стрілянини на Набережній

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром