Мийку на ЛПЕ хочуть передати іншій структурі на умовах аутсорсингу

14 Липня 2016, 15:46
1859

Задля зменшення витрат Луцького підприємства електротранспорту (ЛПЕ) на персонал, мийку планують передати профільному підприємству на умовах аутсорсингу.

Про це у четвер, 14 липня, під час дня депутата «Ознайомлення з ходом виконання ремонтних робіт на Луцькому підприємстві електротранспорту» повідомив заступник міського голови Сергій Григоренко.

Аутсорсинг передбачає передачу компанією частини її завдань або процесів стороннім виконавцям на умовах субпідряду. Організація, що приймає на себе певні функції, повинна професійно спеціалізуватися у цій сфері.

У випадку ЛПЕ планують залучити до співпраці підприємство, яке спеціалізується на мийці транспорту. Таким чином зекономити кошти, які витрачають на роботу персоналу.

«Ми вивчаємо досвід передових підприємств електротранспорту України. Зокрема, були в Тернополі, де ремонтні пункти і мийку віддали іншим підприємствам, які цим займаються. Це зменшує витрати на персонал. Тому ми теж плануємо виставити на відкритий конкурс, щоб якась структура взяла приміщення в оренду», – зазначив Сергій Григоренко.





 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024