У Луцьку затримали вбивцю з Молдови

14 Липня 2016, 14:13
1528 Джерело: 4ernigiv.info

Аби уникнути відповідальності за скоєння тяжкого злочину, яке вчинив на території Молдови, 34-річний чоловік незаконно перетнув кордон в напрямку України поза пунктами пропуску.

Про це інформує прес-служба поліції.

На Волині під час проведення спеціальної операції «Кордон-2016» співробітники відділу боротьби зі злочинами пов’язаними з торгівлею людьми отримали інформацію стосовно 34-річного громадянина Республіки Молдова, котрий перебував у розшуку. Зловмисник вчинив умисне тяжке тілесне ушкодження, яке спричинило смерть потерпілого на території Молдови.

З метою уникнення відповідальності він незаконно перетнув кордон в напрямку України поза пунктами пропуску, які розташовані в селі Ларга, Республіки Молдова та селищі Кельменці, Чернівецької області.

Проведеними оперативними заходами, поліцейські встановили місцезнаходження громадянина Молдови та виявили його у Луцьку.

За порушення правил перебування на території України співробітники Управління державної міграційної служби у Волинській області притягнули чоловіка до адміністративної відповідальності за ч.1 ст.203 (Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України) Кодексу України про адміністративні правопорушення та прийняли рішення про його примусове повернення з України із забороною в’їзду в Україну терміном на 3 роки.

У суботу, 9 липня на пункті пропуску в селі Мамалига Чернівецької області здійснено прийом-передачу злочинця представникам Прикордонної поліції Республіки Молдови.

Під час передачі, представники правоохоронних органів Республіки Молдова підтвердили факт перебування чоловіка в державному розшуку Республіки Молдова за вчинення злочину передбаченого ч.4 ст.151 (Умисне нанесення тяжкого тілесного ушкодження, яке спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу Республіки Молдова.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром