Кварцяний нікуди не піде від «Волині»

14 Липня 2016, 13:19
1649 Джерело: volyn24

У ФК «Волинь» спростували інформацію про можливу відставку головного тренера Віталія Кварцяного.

Усі провідні інформагенції та соціальні мережі розмістили повідомлення про те, що Віталій Кварцяний раптово вилетів із табору «Волині» у словенському курортному містечку Раденці і повернувся в Україну.

Тоді він нібито погрожував покинути посаду, якщо керівництво клубу не вирішить проблему із забороною на реєстрацію нових гравців для його команди.

Волинь24 стало відомо із власних джерел, що насправді причиною повернення тренера стали невідкладні справи в Україні.

«Він довіряє своїм помічникам, які залишилися у Словенії і керуватимуть командою під час заключного спарингу проти румунського Вііторула, який відбудеться увечері 14 липня», - розповіли в клубі. 

Справи стосуються і підготовки до початку чемпіонату, і ймовірної участі у виконкому ФФУ, який заплановано на п’ятницю, і особистої участі Кварцяного у деблокуванні заборони на трансфери, яка все ще діє попри те, що 99% боргів колишнім футболістам Волині сплачено.

Утім, диму без вогню не буває і настрій Кварцяного стосовно існуючої заборони на реєстрацію нових гравців справді вибухонебезпечний.

Тренер має намір відновити кадрові кондиції команди після втрати до десяти гравців, які з різних причин залишили Волинь у 2016 році.

Серед останніх втрат є особливо болючі для гри команди в центрі поля — Артем Шабанов, Івіца Жуніч та Андрій Богданов.

У тренувальному ж таборі «Волині» наразі є декілька гравців, які переглядаються тренерами на ці позиції — грузин Георгій Гвелесіані, українці Артем Довбик та Ігор Харатін, а також правий захисник Володимир Адамюк. 

 

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром