«Вона змушена буде закрити клініку»: у Луцьку просять допомогти ветеринарці

08 Листопада 2018, 11:17
6075

Луцька піарниця Тетяна Сомова просить допомогти власниці ветклініки Яні Коханюк прилаштувати у нові домівки бездомних тварин, яких підкидають лікарці.

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

«Молода красива дівчина, якій якраз би жити на повну, подорожувати, проводити безтурботні вечори, гуляти, насолоджуватися, кваліфікована лікарка, власниця клініки, фаховість якої дозволяє їй пристойно заробляти, волонтерка, яка приїхавши в рідний Луцьк після навчання та роботи у Києві намагається ввести тут якісь цивілізовані правила. Єдина з усіх власників ветклінік, хто волонтерить в таких масштабах. Їй би мали допомагати, дякувати і сприяти. 
А їй у клініку просто зносять котів», — йдеться у дописі.

Тетяна Сомова ділиться, що Яні котиків приносять коробками і залишають. 

«Або шантажують — «втоплю, викину, якщо не візьмете». І вона бере. А потім лікує, годує, доглядає. «Лікує, годує, доглядає» — це все її час, сили і її працівників. А в них клініка — не притулок, за логікою речей, вони повинні були б надавати послуги, заробляти гроші, розвиватися, і ПРИ БАЖАННІ ТА ВІЛЬНОМУ ЧАСІ волонтерити. 
Поставте себе на її місце, просто на хвилинку. Ніякого відпочинку, ніякого продиху, коти, коти, коти, собаки...і завжди всім щось винна», — пише Сомова.

Жінка зазначає, що при таких обставинах клініка не може ні ефективно функціонувати, ні допомагати іншим.

«Вона змушена буде закрити клініку. Бо клініка вже перетворилася на «притулок», як бачать її «сердобольні громадяни», які хочуть врятувати котика чужими роками і піти собою пишатися», — пише вона.

Тому Тетяна просить усіх небайдужих, якщо є можливість, забрати кота або ж репост у соцмережах від Громадської організації «Спільний дім. Луцьк» із проханням допомогти.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром