Між студентами і луцькою владою наростає «маршрутний» конфлікт

07 Листопада 2018, 22:50
2059

Луцьку розпалюється протистояння між міською владою та студентами. Одні хочуть мати пільги на проїзд у громадському транспорті, інші стверджують, що не мають на це коштів.

Про це ідеться у сюжеті Сфери-ТВ, - пише Перший.

Під час чергового засідання член виконавчого комітету Луцькради Ігор Алєксєєв повідомив, що ГО «Студентська рада Волині» подала судовий позов на міськвиконком.

Студенти вимагають, аби вартість проїзду для них становила 2,5 гривні.

Алєксєєв додає, що центральні органи влади жодним чином не компенсують кошти за пільгове перевезення, хоча повинні.

При цьому секретар міськради Григорій Пустовіт зазначив, в такому разі інші мешканці міста будуть змушені платити 7,5 гривні. Також, за його словами, студенти у маршрутних таксі завжди сплачували повну вартість проїзду і так у всіх містах України. Та до «Студентської ради Волині» долучилися політики, тому студентами, мовляв, маніпулюють.

Голова громадської організації «Студентська рада Волині» Віталій Сніжко переконаний, що пільги для студентів мають передбачатися місцевим бюджетом, а заяви про вартість проїзду при цьому понад 7 гривень для інших категорій просто цькування людей на студентів.

 

Коментарі
16 Листопада 2018, 17:58
Скажу так: нехай студенти їздять не маршрутками, а тролейбусами. Буде ще більша економія! А в маршрутних ТАКСІ їх за пільговим тарифом і за рахунок міської громади перевозити не зобов'язані. Давайте ще й пенсіонерів тоді у маршрутках перевозитимемо безкоштовно, якщо на те пішло! У них же теж пільги передбачені.
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром