Луцький двір: на Андрея Шептицького, 32 панує тиха розруха

13 Липня 2016, 17:11
2769

Ми продовжуємо показувати серед двориків Луцька як взірців благоустрою, так і їх протилежності.

Цього разу Район.Луцьк завітав у такий, який в народі назвали б «трешовим» - Андрея Шептицького, 32.

На перший погляд - звичайний середньостатистичний дворик із традиційними лавочками біля під'їздів. Неподалік - ігровий майданчик з дитячою пісочницею і будиночком.

Але у глибині двору вам відкриється картина, яку б оцінили режисери фільмів жахів: занедбані будівлі на фоні теплової труби, поржавілі гаражі і купа мотлоху зі старих матраців, шин та будівельних відходів.

«Як можна тут жити?» - із цим питанням ми звернулися до місцевих мешканців. Кілька жителів зголосилися розповісти те, що «накипіло»:

«Мене вже не турбують ці «пейзажі» в нашому дворі. Точніше, так довго турбують, що вже звикли до цього. Ми не раз звертались у ЖКГ, але вони тільки і посилаються на нестачу коштів в бюджеті», - каже місцева жителька Ольга.

«Нормальні люди кожного ранку ідуть до вікна насолодитись гарним видом, а ми подивитись, чи не додалось мотлоху. Мене, як батька маленької дитини, турбує стан спортивного майданчика, а особливо розібраної огорожі навколо нього. Дроти у всі боки стирчать», - розповів мешканець двору Ігор.

Потім чоловік ще раз оглянув оком двір, посміхнувся та іронічно промовив: «Отак і живем».












Бажаєте, аби ваш двір потрапив до нашої рубрики? Пишіть нам на пошту [email protected] або телефонуйте за номером +38 066 413 29 28.

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментарі
14 Липня 2016, 01:02
Немає кому прибирати за рогулями. "Девушку можно вывести из деревни. Деревню из девушки никогда".
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром