У Луцьку шитимуть іграшки, аби допомогти дітям з онкологією

07 Листопада 2018, 09:50
2976

Напередодні новорічних свят вже вп'яте у Луцьку стартує благодійна акція «Тепла іграшка надії». 

«Тепла іграшка надії» — акція, яка згуртовує тисячі людей, до того ж не лише з Волині. Так, вже третій рік поспіль долучаються діти та майстри з Волновахи, Острога, Києва та інших міст. Усі охочі можуть пошити ялинкові іграшки з фетру та передати їх організаторам для продажу. Усі виручені кошти перераховують у БФ «СТОПРАК», який опікується дітками з онкологічними захворюваннями, — повідомляє благодійний фонд.

Минулоріч під час акції вдалося зібрати понад 72 тисячі гривень.

Великий благодійний ярмарок, де продаватимуться усі теплі іграшки ручної роботи, відбудеться 15 грудня у торгово-розважальному центрі ПортCity. ТРЦ вже другий рік поспіль став головним партнером та комунікаційним майданчиком акції. Саме тут, на рецепції арени розваг GeneratorCity відбуватиметься й збір іграшок.

Приносити готові хенд-мейд вироби з фетру можна з 20 листопада по 13 грудня. Організатори просять вкладати листи з інформацією про те, хто автор цих робіт.

Окрім того, відбудеться великий святковий концерт вихованців Палацу учнівської молоді. Позашкільний заклад теж традиційно став партнером «Теплої іграшки надії».

Деталі акції у Facebook.

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024