Лучани ігнорують потребу в сортуванні сміття, – заступник мера

07 Листопада 2018, 09:20
1871

В деяких районах Луцька вже встановили експериментальні контейнери для роздільного збору сміття.

Значно зросла і кількість контейнерів для пластикових відходів по місту. Пластик лучани здебільшого сортують якісно, викидаючи його у спеціальні сміттєві баки. Однак розподіл сміття на суху і вологу фракції наразі лишає бажати кращого, – пише в себе на сторінці у Facebook заступник міського голови Григорій Недопад.

«В районах Луцька, де вже тривалий час встановлені контейнери для сортування сміття, люди, на жаль, часто ігнорують потребу в сортуванні й скидають усі відходи в один контейнер. І це при тому, що у Луцьку вже працює сортувальна лінія, де здійснюється розподіл сміття сухої фракції», – йдеться в його дописі.

За словами посадовця, несортоване сміття ускладнює роботу працівників нової сортувальної лінії та загалом впливає на якість роботи і тривалість експлуатації техніки.

«Лучани, якщо у вашому дворі встановлені контейнери для роздільного збору сміття, не ігноруйте цього! Сортуйте відходи на суху і вологу фракції, викидаючи їх у спеціально відведені сміттєві баки», – звертається Недопад.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку гостро стоїть питання роздільного збору сміття

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024