Андрій Покровський прокоментував стрілянину в Луцьку

06 Листопада 2018, 20:58
Андрій Покровський 4944
Андрій Покровський

«Вчорашня стрілянина у Луцьку — це чіткий сигнал, що ми повертаємося в 90-ті, коли існувало єдине право сили, а не сила права», — вважає бізнесмен і депутат міськради Андрій Покровський.

«Тому я закликаю керівників УСІХ правоохоронних органів оперативно провести розшукові заходи, розібратись у ситуації та покарати винних Також я глибоко обурений від бездіяльності луцької влади. Можете запитати: до чого тут мерія, адже розслідування належить до компетенції правоохоронців? Справа в тому, що в Луцьку ухвалена програма «Безпечне місто», яка передбачає встановлення відеокамер на автошляхах та в місцях скупчення людей, як це вже зробили Тернопіль, Львів чи Київ. Її втілення розпочав покійний міський голова Микола Романюк, проте після його смерті чинна мерія саботує її виконання, чим полегшує життя злочинцям», — йдеться в зверненні, опублікованому на сторінці його онлайн-приймальні в Facebook.

«Як депутат міської ради та член її бюджетної комісії я вимагаю перейти від пустослівних обіцянок та належно фінансувати заходи, спрямовані на попередження злочинів і правопорушень».

«Міська рада не має спрямовувати кошти на створення і підтримку комунальних підприємств, а повинна фінансувати програму «Безпечне місто» в числі першочергових! Те, що вчора не постраждали прості мешканці, дорослі чи діти, це просто щастя. Але все ж загинула людина, тому ця ситуація не має нікого заспокоювати!»

«Гарантування безпеки громадян є однією зі стратегічних цілей Громадянського Руху «СВІДОМІ», засновником якого я є. Тому я продовжуватиму лобіювати виділення бюджетних коштів на встановлення сучасної системи відеоспостереження в місті для захисту простих громадян. Використання сучасних засобів при реалізації програми «Безпечне місто» дозволить суттєво зменшити рівень злочинності, зменшить кількість актів вандалізму, крадіжок та розбійних нападів, забезпечить своєчасну фіксацію порушень правил дорожнього руху і підвищить безпеку на дорогах, посилить протидію можливим терористичним актам».

«Безпека лучан – понад усе!» — підсумував Андрій Покровський.

Нагадаємо, 5 листопада на вулиці Набережній трапилася стрілянина на автомийці в Луцьку. За попередньою інформацією правоохоронців, виник конфлікт між двома групами осіб. Одна з основних версій правоохоронців — кримінальні розборки. У результаті стрілянини одна людина загинула, двоє поранені.

Коментарі
07 Листопада 2018, 09:25
Так могут и нас почикать
07 Листопада 2018, 09:28
Свої бандюки ближче до серця
07 Листопада 2018, 10:36
Андрюха, ти ж свій капітал в 90-х роках почав заробляти. Ігорний бізнес, ще якісь там мутні схеми. А тепер очкуєш? Аслана підстрелили, бєспрєдєл почався!
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром