«Ми втратили свого братика»: у Луцьку провели в останню путь загиблого бійця

06 Листопада 2018, 14:02
4621

У Луцьку попрощались із загиблим на Сході бійцем Максимом Пасичнюком.

Рідні Максима, побратими, представники влади міста та кількадесят лучан прийшли до Свято-Троїцького собору, аби помолитись за бійця у вівторок, 6 листопада.

Нагадаємо, 4 листопада, від кулі снайпера загинув військовослужбовець 14-ї ОМБР Максим Пасичнюк, уродженець села Губин Локачинського району. Він проходив військову службу за контрактом з 2017 року. 

Траурний кортеж прибув до собору близько 12:00. Згодом тіло Максима Пасичнюка винесли на Театральний майдан, де відбулась громадська панахида.

«Незнаю слів, якими описати втрату, яку ми понесли. Не стало сина для матері, батька для дитини. Максим був дуже хорошою людиною, завжди допомагав і не боявся ніякої роботи. Він не був боягузом. Ніколи не тікав і не ховався. Але так вийшло, що його вже немає серед нас. Ми втратили свого братика...Я хочу аби це все уже закінчилось і ми не страждали, не ховали своїх Героїв», - сказав побратим загиблого Анатолій Саченюк.

Потому, лучани на колінах провели в останню путь Максима Пасичнюка. На прохання рідних, Героя поховають на Батьківщині - у селі Губин Локачинського району.

Читати також: У Луцьку – день жалоби


















































 

28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39