«Про їх діяльність всі знають, то чому вони на волі?»: Савченко про кримінальні розбірки в Луцьку

06 Листопада 2018, 15:00
3994

Голова Волинської обласної державної адміністрації Олександр Савченко планує побесідувати з керівництвом волинської поліції щодо стрілянини в Луцьку.

Про це повідомляє ІА Конкурент.

Нагадаємо, 5 листопада у Луцьку на вулиці Набережній сталася сутичка двох груп. У результаті одна людина загинула, двоє поранені. У поліції не відкидають версію, що це були кримінальні розбірки. В області оголошений план-перехоплення – шукають причетних до подій.

«Це свідчить про немічність волинської поліції. Я буду вимагати від поліції – на скільки я можу, бо я вимагати не можу, але як старший генерал (Олександр Савченко генерал-полковник міліції , з 1984 по 2010 рік працював в органах внутрішніх справ та в МВС, - К) генерала можу запитати: що відбулося, чому і що думають далі робити», – зазначив Савченко.

«Про Аслана я чув і ніколи в очі не бачив. Найстрашніше, що всі кажуть, що це були кримінальні розбірки. А де ж ви були, щоб їх не було? Якщо ви знали, що вони…А вони точно для багатьох громадян є якимись кримінальними особами, про їх діяльність всі знають, то чому вони на волі? Чому ж ними ніхто нічого не робить?» – додав голова Волинської ОДА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що відомо про луцького кримінального авторитета, якого поранили на Набережній

 

Коментарі
06 Листопада 2018, 19:20
Сплачують процент поліції і разом в саунах складають органайзер
06 Листопада 2018, 19:52
От чому мера не вибирають тепер Аслан замінив Романюка.Мер в Луцьку давно є
06 Листопада 2018, 19:54
Цю шайку загнати разом з мусорами в один свинарник і підпалити
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром