Як у Луцьку представляли нового голову райдержадміністрації

06 Листопада 2018, 11:18
Тарас Яковлев 5043
Тарас Яковлев

У Луцькій райдержадміністрації офіційно представили нового голову – Тараса Яковлева, який раніше займав посаду першого заступника міського голови обласного центру.

6 листопада на вході в РДА о 9:50 новий голова вже чекав на голову Волинської ОДА Олександра Савченка та радісно з усіма вітався. Опісля у залі районної ради губернатор Волині нагородив посвідченням голови Луцької РДА.

Нагадаємо, відповідне розпорядження підписав Президент України Петро Порошенко. Раніше на посаді голови Луцької РДА був Ігор Ярмольський.

«Дуже приємно спілкуватися в кабінеті з людиною, яка хоче щось зробити, і говорить це щиро. Значить, він щирий і по житті.

Та мені не подобається, що він у молодому віці не знає англійської мови.

Значить десь ледачий. Це недолік. Розумію ще себе у 60 років, але не розумію, чому він цього не зробив. Це є основним моментом, коли я не хочу брати на роботу людей. Можливо, я помиляюсь, але, здається, в анкеті він також написав, що не знає польської», — сказав губернатор.

Новий голова РДА подякував за високу довіру.

Читайте також: Новий голова Луцької РДА розповів про основні завдання

«Згадував, що коли я був в останній раз у цьому залі, Луцьк і район обговорювали декілька складних питань. Дійсно, тоді була «гаряча» дискусія. Я з вами усіма практично знайомий, ми знаємо один одного, і так, як ми відстоювали інтереси своїх громад останній раз, сподіваюся, що так, ми спільно відстоюватимемо інтереси Луцького району і надалі.

Думаю, цю довіру я зможу виправдати. Закцентувати увагу хотів би на збільшені дохідної частини Луцького району, протягну «руку» дружби всім головам сільських, селищних рад та ОТГ.

Даю слово, що ви будете мати від мене підтримку, будь-які питання, які виникатимуть у порядку денному ми будемо вирішувати. Особисто для себе поставив виклик —- ми живемо у складний час, який припав на реформу децентралізації. Це хороша реформа, яка сприяє покращенню ситуації в державі. Тому наше завдання —- взяти участь у цьому процесі, але ті проблеми, які виникнуть під час її впровадження, ми маємо вирішити», —- сказав Тарас Яковлев.

Також він зазначив, що сподівається на тісну співпрацю з депутатським корпусом. До слова, з 5 листопада Яковлев перебуватиме на посаді зі строком випробування три місяці та оплатою праці відповідно до законодавства.

Читайте також: Конфлікт «Луцькводоканалу» і «Волиньобленерго» можна вирішити шляхом переговорів, — Яковлев

Олександр Савченко та Тарас Яковлев
Олександр Савченко та Тарас Яковлев

 

Коментарі
06 Листопада 2018, 13:37
це біда.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром