У Луцьку учнів запрошують на курси із захисту інформації

06 Листопада 2018, 10:31
4292

Факультет історії, політології та національної безпеки СНУ імені Лесі Українки запрошує учнів на безплатні курси «Основи захисту інформації в комп’ютерних мережах».

Слухачів навчать розуміти поняття кібератаки, захисту інформації, електронних персональних даних ІТ-користувачів і способи їх захисту від несанкціонованого доступу.

Крім того, усім охочим нададуть практичні поради із захисту особистої інформації при роботі з онлайн документами і сервісами мережі інтернет.

Цільова аудиторія курсу – учні 11-х класів, які прослухали повний шкільний курс інформатики та учні 10-х класів, які стали переможцями та призерами районних (міських), обласних або всеукраїнських олімпіад з інформаційних технологій або програмування.

«Учні дізнаються, що таке електронні персональні дані; хто такі хакери, яка основна мета їхньої діяльності; основні способи захисту персональних даних та помилки користувачів, що приводять до їх втрати або крадіжки важливої персональної інформації; про сучасні антивіруси та їх типи; принципи роботи мережевих фільтри; які були основні віхи еволюції криптології та шифрування даних», – йдеться в анонсі.

Також слухачі курсу отримають практичні навички та уміння проведення віддаленої техпідтримки та адміністрування ПК; проведення діагностики мережі локальної мережі з метою виявлення і усунення проблем; встановлення та налаштування антивірусів, антивірусних сканерів і мережевих екранів, фаєрволів; проведення резервного копіювання та відновлення втрачених даних з різних типів носіїв; правильний вибір обладнання для провідних і безпровідних мереж; професійне налаштування роутера або 3G(4G)-модема.

Триватимуть курси від 1 грудня 2018 року до 28 лютого 2019 року.

Для реєстарації необхідно заповнити анкету та надіслати на електронну пошту за адресою: [email protected]. Для підтвердження отримання листа буде надіслано лист-відповідь після розгляду анкети.

Програма курсів передбачає 8 занять по 2 години. Дні проведення занять: субота чи неділя.


Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром