Луцька спортсменка стала чемпіонкою Європи з радіопеленгації

12 Липня 2016, 16:42
1818

Лучанки вдало виступили на юнацькому чемпіонаті Європи зі спортивної радіопеленгації.

Чемпіонат Європи зі спортивної радіопеленгації серед юнаків та дівчат в категоріях 14 та 16 років ​відбувся з 2 по 6 липня 2016 р. в Осло (Норвегія). Про це повідомив голова комітету по фізичній культурі і спорту міської ради Юрій Волинець на своїй сторінці у Facebook, пише Таблоїд Волині.

Пройшовши сітку національних змагань, до складу збірної команди України потрапили три вихованки заслуженого тренера України Анатолія Долинського, а саме: Лілія Тиха учениця ЗОШ №23, Христина Мельник учениця ЗОШ №11 та Ольга Голюк, учениця НВК №10.

Змагання проводились в трьох дисциплінах - спринт, в діапазоні 145 МГц та в діапазоні 3,5 МГц. Успішним на цих змаганнях стали виступи спортсменок міста Луцька, які в загальнокомандному заліку вибороли срібні медалі в діапазоні 145 МГЦ, а в діапазоні 3,5МГц - бронзові медалі. В абсолютному заліку лучанка Лілія Тиха в діапазоні 145 Мгц на класичній дистанції стала чемпіонкою Європи, а також здобула бронзову нагороду в спринті.

Вітаємо луцьких спортсменів та їх тренера Анатолія Долинського з успішним виступом на юнацькому чемпіонаті Європи зі спортивної радіопеленгації та бажаємо активної підготовки до Чемпіонату світу і Кубку світу, який відбудеться в Болгарії у вересні.






 

Коментарі
15 Липня 2016, 00:00
Доброго дня, я займаюсь спортивною радіопеленгацією у Луцьку. Луцький клуб зі спортивної радіопеленгації є одним з найбільш перспективних у всій Україні. Поїздка на ЧЄ до Осло до останнього була під питанням через серйозні проблеми з фінансуванням. Місцеві фонди відмовились спонсорувати наших спортсменок, тому ця досить недешева поїздка була оплачена коштами батьків та тренера. На майбутнє були б дуже вдячні спонсорській підтримці, адже особисті ресурси спортсменів лімітовані. І наступної перемоги може не бути не тому, що ми не готові, а тому, що нам банально не вистачило коштів.
Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром