Волонтери назбирали більше 1800 гривень на весільному фестивалі

12 Липня 2016, 13:19
1471

Громадська організація «Інститут волонтерства та громадської співпраці» долучилася з благодійною акцією до першого весільного фестивалю Lutskweddingfestival, що цими вихідними пройшов в Замку Любарта.

Активісти спільно з кав’ярнею «Цукерня» збирали гроші на потреби дітей із родин військових, частуючи солодким та кавою учасників та гостей заходу протягом дня.

«Майже до кожного фестивалю в Луцьку ми долучаємось із нашою волонтерською гостиною. Цього разу це були солодощі та торт від кондитерів кав’ярні «Цукерня». Нам вдалося таким чином залучити 1808 гривень на дофінансування табору психологічної допомоги та розвитку підлітків, чиї батьки були чи є в АТО», - розповідає голова Інституту Юлія Євпак.

«Такий проект ми вже реалізовували минулого року. Найбільшим результатом стало те, що й досі кожна дитина долучається до наших акцій, допомагає привертати увагу до проблем «покоління АТО» через мистецьки проекти: акустичні вечори, патріотичний календар, фотовиставки тощо. На разі маємо фінансування в розмірі 25 тисяч гривень від управління освіти та молоді ОДА, але цього мало, тому залучаємо кошти різноманітними креативними методами», - ділиться Любов Казмірчук, координатор проектів громадської організації.

Волонтери планують проведення табору в жовтні 2016 року для 30 підлітків із усієї області, тому фандрейзингова компанія триватиме до того часу.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром