Мер обіцяє штрафувати комунальників за неналежну роботу

12 Липня 2016, 10:05
1518 Джерело: news.if.ua

За невиконання робіт із відновлення благоустрою після проведення ремонтних робіт, працівники комунальних підприємств отримуватимуть штрафи.

Про це мер міста Микола Романюк повідомив під час оперативної наради у вівторок, 12 липня.

Директор департаменту «Центр надання адміністративних послуг» Лариса Карп’як зазначила, що за місяць надійшло 135 дзвінків, які стосувалися діяльності ДКП «Луцьктепло», 103 звернення – КП «Луцькводоканалу» та 379 разів лучани зверталися щодо роботи житлово-комунальної сфери.

Повідомлення мешканців стосувалися ремонту доріг та прибудинкових територій, встановлення зупинок, ліквідації поривів на водопровідній і тепломережі. Крім того, нарікають лучани й на неприємний запах каналізаційних стоків у повітрі. Поки питання вирішити не вдалося.

У свою чергу Микола Романюк зазначив, що після проведення ремонтних робіт комунальники повинні відновити благоустрій території. В інакшому випадку на них чекатиме штраф.

«Після проведення аварійних робіт потрібно провести відновлення благоустрою. Не зроблено – штраф. Прошу, щоб нікого не обходили. Це стосується усіх підприємств – зауважив міський голова.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром