Новий голова Луцької РДА розповів про основні завдання

03 Листопада 2018, 12:24
Тарас Яковлев 3612
Тарас Яковлев

Президент України Петро Порошенко підписав указ про призначення Тараса Яковлева головою Луцької районної державної адміністрації. Офіційно новопризначеного керівника району очільник Волині Олександр Савченко представлятиме вже з понеділка, однак деякими планами, які має намір втілити у життя задля добробуту людей, Тарас Яковлев з нами поділився вже сьогодні.

Про це йдеться в сюжеті «Сфери-ТВ».

«Він не звик відпочивати чи давати задню. Майже 19 років з 37-ми Тарас Яковлєв на різних посадах та у різних структурах. Свою трудову кар’єру почав ще у 17 на «Волиньгазі», де й сім років був контролером газового господарства, а згодом майстром ремонтного цеху. Вже з квітня 2007-го очолив відділ з енергозбереження у Луцькій міській раді. Через два роки його призначають заступником директора департаменту економіки а згодом і начальником відділу майна міської комунальної власності Луцькради. Потім Тарас Яковлев став заступником міського голови з економічних питань. Та згодом звільняється за власним бажанням. І вже у квітні був призначений на посаду радника голови ОДА. Окрім цього, Тарас Яковлев вже більше року є експертом центру розвитку урядування. І ось вчора глава держави підписав Указ про призначення Тараса Яковлева головою луцької районної державної адміністрації. Вітаємо новопризначеного керівника району і цікавимось чи був готовий до цього», — вказано в сюжет

Багато планів та задумів з початком роботи має новопризначений голова Луцької РДА Тарас Яковлев. 

Чи будуть кадрові зміни у Луцькій РДА наразі питання риторичне, — каже Тарас Яковлев. Потрібно дивитись по ситуації, бо якщо людина якісний та фаховий виконавець то мовляв і заміна не потрібна.

Читайте також: Мешканці Підгайцівської ОТГ розповіли, чого очікують від виборів 23 грудня

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром