Луцьк, 14 липня: знайшли вандала, освятили мак і відловили собак

14 Серпня 2015, 21:29
1952

Чим закінчився цей спекотний робочий тиждень - читайте в "Картині дня".

Знайшли вандала - міліція встановила, хто здійснив наругу над могилою Героя Небесної сотні Василя Мойсея. Ним виявився переселенець з Донецької області, мешканець міста Горлівка. Чоловік визнав свою вину.

Мільйони для соцфондів - стало відомо, що луцькі роботодавці поповнили соціальні фонди на 863 мільйони гривень. За період з січня по липень цього року надходження єдиного внеску на загальнообов’язкове соціальне страхування від роботодавців міста Луцька та луцького району склали 863 мільйони гривень.

Пам'ятник загиблим міліціонерам - начальник волинської міліції Петро Шпига розповів, що в центрі Луцька перед будівлею УМВС України у Волинській області встановлять пам’ятний знак загиблим в антитерористичній операції волинським міліціонерам.

«Маковійний» собор – сьогодні театральний майдан зустрічав святково вбраних лучан, які йшли до собору освячувати мак. Прямо біля храму завбачливі продавці розгорнули «базарчик» з квітково-маковими букетами, медом і кошиками.

Невдала спроба крадіжки - у Луцьку раніше судимий чоловік виніс із супермаркету продуктів на суму майже 600 гривень. Факт крадіжки товару зафіксували камери спостереження. Тож лучанин, ймовірно, невдовзі постане перед судом.

У "Ласці" поповнення - працівники КП "Ласка" здійснили рейд кількома вулицями міста і відловили 19 бездомних псів. Лучани вже самі звертаються до міського голови у соціальних мережах з проханням виловити чотирилапих безхатченків на їхніх вулицях. 

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром