Мешканці Підгайцівської ОТГ розповіли, чого очікують від виборів 23 грудня

03 Листопада 2018, 09:15
2432

Вже 3-го листопада розпочинається внесення подань до районних виборчих комісій кандидатур до складу відповідних територіальних виборчих комісій нижчого рівня, що триватиме до 7 листопада, а 10-го ці комісії мають бути утворені і далі розпочинається власне виборча кампанія.

Мешканці новостворюваної Підгайцівської ОТГ двояко ставляться до прийдешніх виборів: та більшість все ж в розчаруванні, — йдеться в сюжеті Сфера-ТВ.

Зовсім мало знайшлося людей, в серці яких таки жевріє надія, що голова Підгайцівської ОТГ все ж буде порядним та турбуватиметься про населені пункти. До прикладу, пані Ольга розповідає, що коли очільник громади буде з шаною ставитися до всіх, то й селяни підуть назустріч.

Як бачимо, місцеві мешканці просто бояться, що їх вкотре нагодують обіцянками і на тому все завершиться. Мовляв, депутати вже не знають як популяризувати свої партії, от і видумують бозна – що, а коли починається буденність – у всіх свої копоти.

До слова, журналіст та політичний аналітик, Андрій Лучик зауважує, що нині маємо таку собі вулицю з двостороннім рухом. З одного боку люди обирають більше тих, хто за роки існування населеного пункту встиг себе зарекомендувати, з іншого все ж тих, які йдуть під популярними партійними брендами.

Хочеш того чи ні, а обирати таки доведеться. Виборчий процес вже на порозі, тому вже в кінці року дізнаємося, хто ж таки тепер буде піклуватися про Підгайцівську ОТГ і чи вдасться новому очільнику та депутатам змінити думки, негативно налаштованих мешканців.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром