Лісівники допомогли луцькій «Ласці» дровами

02 Листопада 2018, 22:19
2253

Працівники ДП «Ківерцівське ЛГ» відвезли на КП «Ласка» перші машини дров, необхідних не лише для обігріву приміщень у холодну в пору, а й для приготування їжі.

Комунальне підприємство «Ласка» – досі фактично єдина у Луцьку установа, що стала прихистком для багатьох домашніх тварин, які опинилися на вулиці. Зважаючи на те, що кількість собачок та котиків, яким потрібен дім, чимала, підприємство постійно потребує підтримки, — повідомили в прес-службі ВОУЛМГ.

Директор КП «Ласка» Наталія Рудь не приховує, що створити хоча б більш-менш нормальні умови для безпритульних тварин, які утримуються на підприємстві, їм значною мірою вдається завдяки небайдужості волонтерів та відвідувачів їхньої установи. Долучилися до такої співпраці і волинські лісівники.

«Люди приносять нам сухий корм, допомагають вигулювати собачок, прибирати територію. На жаль, ми нині не маємо можливості прийняти всю ту кількість тварин, яким потрібен прихисток… Тому намагаємося заручитися підтримкою з усіх можливих сторін. Сьогодні державне підприємство «Ківерцівське лісове господарство» надало нам дуже необхідну допомогу паливом. Тим більше, лісівники запевнили, що це – лише перший такий транш. Ми тепер будемо забезпечені дровами на досить тривалий час. Принагідно звертаюся до всіх небайдужих людей: приходьте до нас, долучайтеся, разом ми зможемо створити нормальні умови для проживання ще більшої кількості наших чотирилапих друзів. А вони віддячать позитивними емоціями та щирою любов’ю і відданістю», – зазначила Наталія Рудь.

До речі, нині на території КП «Ласка» працюють над реалізацією грантового проекту з соціальної реабілітації людей з обмеженими можливостями за допомогою каністерапії. У цьому напрямку вже зроблено чимало. Зокрема не можна пройти повз і не помітити стіну з яскравими малюнками, які зробили вихованці мистецької студії «Соняшник».

Читайте також: «Робити добру справу, це просто!» — День волонтера на луцькому КП «Ласка»

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром