Як нагороджували переможців конкурсу «Обличчя Інвестора»

02 Листопада 2018, 16:54
2851

Будівельна компанія «Інвестор» нагородила переможців конкурсу «Обличчя «Інвестора».

Нагородження відбулось у п’ятницю, 2 листопада, у коворгкінг-центрі «Passage Interdit».

«У своїй рекламі ми хотіли залучити людей, які живуть у нашому місті. Обирати самостійно ми не хотіли, тому придумали конкурс «Обличчя Інвестора». І ми вдячні усім, хто брав участь», — сказав директор компанії Андрій Разумовський.

Як зазначають організатори, на першому етапі конкурсу до компанії надійшло близько 200 анкет. Згодом на кастинг відібрали більше 40 учасників. У фінал вийшли 8 з них: Давид Шутовський, Анна Борисюк, Соломія Павлючик, Єгор Пашкевич, Мирослава Буденчук, Марія Крикун, Діана Савчук та Олена Григоренко. Вони знялись у професійній фотосесії, а знімки згодом розмістили на сторінці будівельної компанії «Інвестор» у Фейсбуці, де користувачі могли проголосувати за улюбленців.

Зрештою, переможцями стали 27-річна Олена Григоренко, 9-річний Єгор Пашкевич та 8-річна Соломія Павлючик

Будівельна компанія «Інвестор» подякувала фіналістам та вручила подарунки. Для дівчат підготували сертифікати на модний одяг від партнера конкурсу «Обличчя Інвестора» бутіка «A Tan by Андре Тан».

«Я дякую за надану можливість. Нам було приємно брати участь в такому серйозному проекті. Мені особисто дуже подобається «Інвестор», ми навіть з чоловіком їздили дивились «Струмочок» і мені ще дуже імпонує «Супернова». Тому було навіть за честь взяти участь і тим паче перемогти. Ми не очікували, що стільки людей підтримають нас», — ділиться емоціями мама Соломії Юлія Павлючик.

До слова, переможці конкурсу отримали:

  • річний контракт з Будівельною компанією «Інвестор»;
  • участь у всіх промо- та рекламних кампаніях «Інвестора» (тематичні фотосесії, відеоролик, розміщення на білбордах);
  • розміщення на обкладинці місцевого журналу. 

 












Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024