Як вигідно купити житло в Луцьку та Ковелі: листопадові акції від будівельної компанії «Інвестор»

04 Листопада 2018, 10:00
Директор «Інвестора» Андрій Разумовський та маркетолог компанії Ірина Новосад 3403
Директор «Інвестора» Андрій Разумовський та маркетолог компанії Ірина Новосад

У будівельній компанії «Інвестор» пропонують вигідно купити 2-кімнатну квартиру площею 68 кв.м. у зданому будинку в житловому комплексі «Супернова» за акційною ціною —  985 тисяч гривень.

Про це в п’ятницю, 2 листопада, під час прес-конференції розповів директор компанії Андрій Разумовський.

За його словами, в Україні є достатньо людей, платоспроможність яких дозволяє купувати житло в новобудовах, а щоб привернути їхню увагу в компанії регулярно вигадують спеціальні пропозиції та акції.

Тим більше, згідно статистики, клієнтів більше приваблюють саме акції та пропозиції, адже це — можливість купити помешкання на вигідних умовах.

«Але люди в принципі люблять цікаві пропозиції і акції. Зазвичай, умовно, якщо ми продали 20 квартир за місяць, то 12 з них ми продали по якійсь акції», — пояснив Андрій Разумовський.

До слова, вже у листопаді «Інвестор» має для клієнтів три спеціальні пропозиції.

У ЖК «Супернова» можна купити 2-кімнатну квартиру площею 68 кв.м. у готовому будинку  за акційною ціною. За умови 100% оплати вартість квадратного метра становить 12 900 гривень (замість повної  13 500 гривень). Натомість, якщо клієнт немає наразі повної суми, є можливість купити житло з відтермінуванням від забудовника на 6 чи 12 місяців.

Акційні квартири продаються у вже зданих будинках. Тобто клієнт має можливість виплачувати кошти за квартиру протягом певного періоду і паралельно розпочинати ремонт.

ЖК «Супернова»
ЖК «Супернова»

 

Крім того, діє спеціальна пропозиція  на 2-кімнатні квартири у ЖК «Юпітер» площею 79.1 кв.м. Це останні чотири квартири у будинку, який планують здати уже наприкінці цього року. Акційна вартість такої квартири — 985 тисяч гривень (12 450 грн/кв.м.), перший внесок 50% і можливість відтермінування виплат на півроку.

Ще одна цікава пропозиція у «Юпітері» — дворівнева квартира з готовим ремонтом у зданому будинку площею 106,32 кв.м. та ціною 65 тисяч доларів. У квартирі підібрані якісні матеріали, надійна сантехніка та уже частково стоять меблі.

Планування квартири на  106,32 кв.м. в ЖК «Юпітер»
Планування квартири на 106,32 кв.м. в ЖК «Юпітер»


 

Також у листопаді від БК «Інвестор» діятиме акційна ціна на однокімнатну квартиру в житловому комплексі «Парковий квартал» в Ковелі. Її можна купити лише за 15 тисяч доларів.

ЖК «Парковий квартал»
ЖК «Парковий квартал»

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024