У військовому госпіталі в Луцьку відкриють церкву

02 Листопада 2018, 12:33
1986

У Луцькому гарнізонному військовому госпіталі відриють церкву.

Про це в себе на сторінці у Facebook написав капелан Сергій Мельничук.

«З благословення Митрополита Луцького і Волинського Михаїла та дозволу командира військового госпіталя Криворучка Василя Олександровича, готуєм до відкриття храм у госпіталі», – йдеться в його дописі.

За інформацією капелана, нині церква на стадії ремонту. «Та в скорому часі хворі, які лікуються в госпіталі,будуть мати змогу лікувати не тільки своє тіло, а й душу», – пише Мельничук.

Крім того, священнослужитель просить допомогти в облаштуванні церкви. «На храм потрібна батарея. Хто має зайву, або хто знає де можна взяти, будемо раді участі», – зазначає він.

Рахунок для пожертв:

5168 7450 1114 6781 Мельничук Сергій Віталійович (Приватбанк)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Струмівка: до храму привезуть чудотворну ікону




 

Коментарі
02 Листопада 2018, 15:47
Ну цирк на дроті, там де збираються будувати церкву колись при Радянський уладі був як зараз модно називати реабілітаційний центр для відновлювання війьковослужбовців у схемі комплексного лікування , це коли держава дійсно дбала про військових, - це підвальне приміщення шпиталю колишнього монастиря бригідок у час уніятства. Там було озоеірітелікування, ванне відділення, душ - шарко, підводний душ массаж, майже був збудований басейн для підвоної витяжки при травмах хребта, мануальний масаж і навіть фітобар ... А зараз туди хочуть батюшку з кадилом - він буде лікувати ... Куди катимось ???
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром