«Через бездіяльність КП «Ласка» отруїли собак», — Богдана Новарчук

01 Листопада 2018, 14:51
Фото ілюстративне 4522 Джерело: Днепр Час
Фото ілюстративне

У Луцьку на проспекті Відродження потруїли собак.

Про це на сторінці у Facebook пише колишня директорка підприємства Богдана Новарчук.

«Через бездіяльність КП «Ласка» на Відродження, 12а отруїли собак. Хто має інформацію про авто і людей, які розкидали отруєну ковбасу пишіть, будемо подавати заяву до поліції. Якщо влада не реагує на звернення громадян, починаються отруєння. Я писала про це сто тисяч раз. Почалася біда», — пише Новарчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Вони в нас просто помирають», — директорка КП «Ласка»

Коментарі
01 Листопада 2018, 17:16
хто дозволяє писати наклепи
01 Листопада 2018, 17:30
Мені зателефонувала пані, яка проживає в цьому будинку, і розповіла жахіття, її сусідка з балкону, 25 жовтня, побачила, як незнайомі чоловіки кидають ковбасу собакам, на її запитання ,що ви робите? їй відповіли - тут є скарги на тварин, людям заважають спати собаки. Двоє собачок вижило, одна померла в тяжких конвульсіях на очах двору та дітей.
01 Листопада 2018, 17:37
Не боїтеся юридичної відповідальності за наклеп, бо спершу ви не так подали новину? Скріни не горять!
01 Листопада 2018, 17:40
Район Луцьк перевіряйте інформацію, а то тільки плітки збираєте.
01 Листопада 2018, 17:41
Схаменіться,дістала вже ваша брехня,сотні лучан,при керівництві Наталії Рудь,їздять в притулок,допомагають і бачать теперішній стан притулку на власні очі,це самий вагомий аргумент,в Вас тільки пусте лиття бруду в керівництво Ласки.Послухайте поради,всі Вам це пишуть по групам,ЗВЕРНІТЬСЯ БУДЬ ЛАСКА ДО ХОРОШОГО ПСИХІАТРА!!!
01 Листопада 2018, 18:13
Я бачила як з білого буса в двір дитячоі лікарні на Чорновола з білого буса volkswagen чоловік та дві жінки викинули з 10 собак. Я зробила зауваження а жінка з білим волоссям сказала, що вона балатується на мера Луцька і мені та моій сім'і в Луцьку не жити та почала мене і мою дитину проклинати. Номер буса AC1484BK . Ці хворі трутку точно могли порозкидати.
01 Листопада 2018, 19:30
Артем зв'яжіться, будь-ласка, з керівництвом КП Ласка. Треба написати заяву в поліцію. Бо вже давно про це знають, але потрібні свідки!!!
01 Листопада 2018, 20:03
Вдворі між Солютом та 15 школою бачив з балкона коли вийшов покурити що білий бус фольксваген собак випускав десь близько часу ночи Нажаль номерів не бачив . Бачив що там жінки точно були. Одна з білим волоссям а друга якась темна. Зняв відео але в поліціі з мене посміялися і сказали де я тут кримінал бачу.
01 Листопада 2018, 20:16
Люди!!! Що ж ця с..а білобриса коіть?!? Вона ж собак з інших міст в Луцьку випускає, а ви бачили і мовчите!!! Так вона до нас сказ завезе і у вашому дворі хворих тварин випусте, а вони ваших дітей вкусять , а сказ не лікується- це 100% СМЕРТЬ!!! Якщо бачите бус, що собак вигружає, то знімайте фото і відео з номерами машинои і одразу же дзвоніть 102 та обо'язково на гарячу лінію Міськоі Ради 1580 ! А куди наша влада дивиться?! Чекають, коли наші діти та родичи помирати почнуть і коли сказ вже буде містом гуляти?!?!
01 Листопада 2018, 22:26
Жінка з білим волоссям на білому бусі- це і є Дана Новарчук. А район.Луцьк з нею в долі. Бо його журналісти пишуть наклепи на нове керівництво "Ласки". Ганьба!!
02 Листопада 2018, 00:52
Новини з подачі пані Новарчук можуть писати тільки такі ж бездарні журналісти,як і вона сама.Колеги,знайте,коли ви публікуєте пусті балачки цієї людини,ви автоматично опускаєте планку свого професіоналізму нижче нікуди.
02 Листопада 2018, 02:28
Дана хвора людина, краще іі не чипати , бо іі кришують і вона сама на все спроможна. Я в неі на квартирі жила два місяці, то такий шок пережила, що вам не передати. Вона собак до себе тягне і кровом від течкуючих мажеться, щоб з кабелями мати стосунки. А потім сучок труіть, бо вони ій конкуренцію роблять і насолоджується іх стражданнями , коли вони вмирають від трутки. І ще вона кров тварин для ретуалів використовує, бо в неі мати та бабка магією займалися і вона теж цей дар отримала. А той що іі кришує, полюбляє на це все дивитися, бо тільки тоді в нього щось може вийти з жінкою.
02 Листопада 2018, 03:40
Всі мають мобільні телефони і ніхто не зняв відео про те, як з "буса випускають собак", просто смішно читати. І цікаво, хто та загадкова чорнява дівчина. Матеріал про отруєних собак , зоозахисники бийте на сполох, піднімайте всіх на ноги, Рекс собачка ще досі не відійшов, падає на лапки - розповідає пані Ольга, яка опікується цими тваринами. А Найду собачку похоронили. Про що ви пишете? при чому тут я?, забагато уваги до мене, рятуйте тварин, а не про мене пишите безкінечно, наче про королеву Великобританії, що не комент про мене. Досить думати про мене, думайте про тварин! Пропоную журналістам даного видання поїхати до пані Ольги і взяти у неї інтерв"ю, та усього двору, хто був свідками страшної смерті собачки.
02 Листопада 2018, 11:49
Може ти, сучко, тут прочитаєш, бо ж в соціальних мережах ти всіх блокуєш, хто правду пише...<br/>То скажи, як спалося, коли травили масово, не по 12, собак цілими районами, коли ти була керівницею Ласки? Чому заяви не писала? Чому машини не шукала?<br/>Бо всього тобі хватало? Мала крісло під дупою? А тепер забрали цяцьку в дівчинки - і ой-йой-йой, собак потравили, очі відкрилися!!!!<br/>Ти аферистка! Маніпуляторка! Брехуха врешті решт!
02 Листопада 2018, 12:49
Розкажи-но, святоша, як ти породистих собак по району підбираєш і додому тащиш. І як твої собачки на сусідських городах срати сідали тоді як ти вибивала бабло на зони вигулу собак. <br/>А ще розкажи, як ти сусідських чоловіків приманюєш бо тобі потрібна &quot;чоловіча допомога&quot; дома, а потім жінки їх в тебе находять за бокальчиком винця.<br/>Пиздота....собачку їй жалко.... не впевнена, що ти взагалі в стані щось відчувати крім похоті...
03 Листопада 2018, 01:21
Пані Богдана. То ж пише чоловік, що відео зняв, але номерів на відео не видно. Він в поліцію ходив, але знього насиіхалися. Ви з ним зв'яжіться, бо це явно та сама машина, що собачок труіть. Там вище ще й номер машини є АС1484ВК і всі свідки пишуть , що це бус білого кольору і тоі ж самоі марки авто. Вам треба спільно спіймати та покарати цих нелюдів, які дозволяють собі отруйну ковбасу собакам кидати зі свого буса. Тільки не розумію, ви кажете , що всі телефони мають, то тоді чому жіночка, про яку ви пишете, що бачила що псів потруіли не засняла ці докази на відео? Чому не засняла цю машину і ви разом з нею та трупами тварин не звернулися у поліцію? Чому у вас немає жодного доказу ? Добре що тут є люди, які бачили і допоможуть вам у поліціі це підтвердити. А якщо поліція буде бездіяти, то треба взнати в кого у дворі цей бус стоіть і кинути на нього коктель молотова, щоб він згорів!!!
03 Листопада 2018, 02:10
Так це ж номери буса на якому Новарчук іздить ! Той що спонсори з англіі на КП дали, а Дана його забрала собі. Забийте цей бус в гуглі і побачите, що він у Новарчук і вона ним іздить собак ловити по Украіні.
03 Листопада 2018, 02:37
Новарчук,ты сама себе вырыла яму!!!!Ты далеко зашла,потеряв границы во всем!!! Тебе есть за что нести наказание,не усугубляй дальше,остановись в своих злодеяниях.ПРОТИВ ТЕБЯ ВСЯ УКРАИНА и ЗАКОН !!!
03 Листопада 2018, 12:58
Дана, те що ти з псами робиш, то яка ти королева Великобританіі? Ти справжня &quot;імператриця&quot; Параши Катерина II !
03 Листопада 2018, 16:04
Що тут зробиш,це людиноподібне створіння геть зійшло з катушок,психічні розлади проявляються чим далі сильніше.В принципі цього варто було чекати,жінка без сім&quot;ї,дітей,відірвали,з ганьбою,від &quot;кормушки&quot;,ті,що підтримують,залишились одиниці,інші просто ненавидять,нікчемне,обділене розумом і людськими рисами створіння яке викликає в нормальних людей огиду і ненависть.
03 Листопада 2018, 16:04
Що тут зробиш,це людиноподібне створіння геть зійшло з катушок,психічні розлади проявляються чим далі сильніше.В принципі цього варто було чекати,жінка без сім&quot;ї,дітей,відірвали,з ганьбою,від &quot;кормушки&quot;,ті,що підтримують,залишились одиниці,інші просто ненавидять,нікчемне,обділене розумом і людськими рисами створіння яке викликає в нормальних людей огиду і ненависть.
04 Листопада 2018, 01:58
Новарчук навмисно труіть собак і пише гадості, щоб привернути до себе увагу. Як що б не ці іі провокаціі , то вже б давно про цю істоту всі б забули. От вона і біситься і в агоніі виробляє речі, які може робити та писати лише психічно хвора .
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024