У луцькому «політесі» відкрили коворкінг

01 Листопада 2018, 14:13
2444

У Луцькому національному технічному університеті 30 жовтня відбулося офіційне відкриття «Politech Coworking Center».

Це одна зі студентських ідей, яку обрали на конкурсі підтримки соціально-інноваційних проектів. Менеджерами коворкінг центру є здобувачі освіти технологічного факультету Олександр Канагеєв та Уляна Кашепа, — пише інформаційний відділ Луцького НТУ.

Нагадаємо, у травні цього року Студентська рада Луцького НТУ спільно з ректором ЗВО Петром Савчуком, за підтримки Британської ради в Україні та ГО «Молодіжна платформа» проводили конкурс підтримки соціально-інноваційних проектів у Луцькому національному технічному університеті та відокремлених структурних підрозділах. Сумарний бюджет конкурсу становив 200 тисяч гривень. Відтак, із 30 кращих ідей студентів та викладачів університету конкурсна комісія обрала переможні проекти, на реалізацію кожного з яких було спрямовано до 20 тисяч гривень.

Офіційне відкриття «Politech Coworking Center» стартувало у читальному залі корпусу «А» Луцького НТУ (вул.Львівська,75) з параду настільних ігор та запуску віртуального КВЕСТУ про Глобальні Цілі Сталого Розвитку. 

«Ми вирішили трішки переформатувати наш читальний зал в головному корпусі на щось більш цікаве та інтерактивне, аби сюди приходили студенти та викладачі. Тут є можливість і відпочити, і попрацювати, і організувати різного роду івенти. Зараз у нас відбувається захід «Game parad», організований задля привернення уваги студентів до неформального простору, адже це місце де вони можуть створити собі власну відпочинкову атмосферу», — розповіла організатор заходу Уляна Кашепа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У луцькому «політесі» — батл першокурсників












 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024