«На перспективній темі зробили ляп», — автор петиції про новий дитячий майданчик на Молоді

01 Листопада 2018, 12:33
2549

Автор петиції про необхідність заміни дитячого майданчика на проспеті Молоді Михайло Шелеп незадоволений новим містечком.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Я розчарований! Чиновники з міськради вирішили просто поставити галочку навпроти петиції, замість того, щоб з розумом підійти до її виконання. 
Бо як ще можна пояснити ситуацію, коли замість великих ігрових конструкцій, де могли гратися діти різного віку, поставили конструкції для дошкільнят?

Старі конструкції треба було демонтувати, адже вони просто розвалювались, і добре, що комунальники це зробили до того, як хтось серйозно травмувався. Але чому, купляючи нові конструкції, не подумали про те, якими були попередні? Не врахували призначення місця, де вони мають стояти?

Адже цей простір на пр. Молоді це не дворовий майданчик, це відкритий простір, де свій вільний час проводить значна частина мешканців мікрорайону. Тут гралися діти різного віку, від 2 років і до 11 років. Тож конструкції теж треба вибирати з врахуванням цих факторів», — пише автор проекту.

За його словами, він звернувся до радника в.о.міського голови Ігоря Поліщука із проханням показати макет конструкцій, які хочуть ставити.

«Однак, в міськраді вирішили зробити все швидко і вчасно (бо ж публічно обіцяли до кінця жовтня), але не сильно заморочуючись (припускаю, що закупили на місто велику партію однотипних конструкцій, які і ставлять на всі майданчики).

Шкода, бо могли зробити хорошу справу для всіх, натомість на перспективній темі зробили ляп», — додав Михайло Шелеп.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Луцьку зносять дитячий майданчик

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром