Кравчука: зловмисники посеред ночі крали бруківку

10 Липня 2016, 12:26
1834

Патрульні поліцейські піймали під час крадіжки бруківки шість осіб, які не лише брали плитку, що лежала, а й демонтовували вже покладену.

Інцидент трапився в ніч з 8 на 9 липня на вулиці Кравчука, пише Волинське агентство розслідувань.

На запитання поліції «чия це бруківка» відповісти зловмисники не змогли. Поряд з місцем крадіжки валялися пляшки з-під горілки та пива.

Поки на місце події їхала слідчо-оперативна група, одна із жінок, що вантажила бруківку до машини, вирішила поспілкуватися із патрульними поліцейськими. За наявними ознаками вона перебувала напідпитку: хиталася та мала нечітку мову.

Розповідала, що її син саме зараз служить в Авдіївці та захищає країну.

Жінка розпитувала поліцейських, чому вони не в АТО і плакала. Казала, що син її захищає на Сході, а вона просто брала бруківку, яку їй залишив власник.

Після прибуття слідчо-оперативної групи дізналися, хто є власником бруківки. До нього зателефонувала і він приїхав на місце події. Власник розповів, що ця жінка працювала у нього в магазині продавцем понад 10 років. До слова, чоловік розповів, що ніяких дозволів на вивезення бруківки він не давав.

Отож, усіх шістьох осіб, що брали участь у викраденні доставили до міського відділу поліції, де з ними будуть працювати слідчі.









 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024