Студенти Луцького НТУ влаштували флеш-моб до свята Геловіна

31 Жовтня 2018, 23:32
Студенти власноруч підготували солодкі смаколики 1369
Студенти власноруч підготували солодкі смаколики

До відзначення Геловіна студенти Луцького НТУ підійшли креативно та неординарно.

Студентська рада та профком Луцького національного технічного університету влаштували театралізований танцювальний флеш-моб.

Молодь вбрана у моторошні костюми відьом, зомбі тамонстрів й з розмальованими гримасами від самого ранку заполонила університет, а під час великої перерви запалила у спільному танці.

Молодь запалила у спільному танці
Молодь запалила у спільному танці

Крім того, студенти власноруч підготували солодкі смаколики, аби «задобрити» гостей їхнього свята, як повелося із давніх традицій Геловіна, а також вбрала коридори Луцького НТУ у «лячну» символіку. Так, на стінах університету повсюди розвішані зомбі, летючі миші та плакати з закликами до порятунку. Не оминули студенти й оформлення приміщення неодмінним атрибутом Дня усіх святих – гарбузовими світильниками.

«Солодкий ярмарок організовували студенти з двох факультетів ФЕТЕ і ФОЛП. До реалізації задуму було залучено багато людей та покладено чимало старань. Ми підготували кекси у формі гарбузів і мумій, чорні тістечка, намагалися цікаво їх прикрасити і я думаю нам вдалося. Дещо ми готували самі, певні ідеї черпали із інтернету. Також у нас є лотерея, в якій можна виграти солодощі, або желейку у вигляді змії чи павука, щось дивне і страшне», – розповідає голова профкому факультету ФЕТЕ Оля Іванців.

Водночас голова Студентської ради Луцького НТУ Ірина Лисик додала, що увечері на студентів та гостей університету чекає справжня Геловіська вечірка, витримана у всіх традиціях свята.

Студенти тематично підготувались до свята
Студенти тематично підготувались до свята

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром