У Луцьку відбудеться фестиваль «Оберіг»

31 Жовтня 2018, 22:46
Мистецький фестиваль «Оберіг» 3145
Мистецький фестиваль «Оберіг»

У приміщенні Палацу культури міста Луцька проходитиме Всеукраїнський фестиваль співаної поезії та авторської пісні «Оберіг».

Фестиваль триватиме з 1 по 3 листопада.

Конкурс відбудеться у номінації «авторська пісня» та «співана поезія».

До участі запрошені виконавці з творами на власні україномовні тексти (авторська пісня) та учасники, що мають музичні твори на вірші українських поетів. Вік учасників – від 16 років.

На фестиваль прибувають окрім Волині, представники Донеччини, Дніпропетровщини, Черкащини, Чернігівщини, міста Києва та Київської області, Львівщини, Рівненщини, Хмельниччини, Тернопільщини.

Протягом конкурсних днів відбудуться виїзні концерти у містах Володимир-Волинському та Ковелі за участі запрошених гостей фестивалю, колишніх лауреатів та відомих українських виконавців. Порадують волинян яскравими виступами вокальний дует заслужених артисток України Лесі та Галі Тельнюк, Василь Жданкін, Роман Коляда, Віталій Кириченко, Тарас Силенко, Володимир Смотритель, Зіновій Медюх, Юрій Поліщук, Микола Більшевич, Віктор Погуляй та інші.

3 листопада об 18:00 у Палаці культури міста Луцька відбудеться Гала-концерт лауреатів цьогорічного фестивалю. Кошти, зібрані під час концертів фестивалю, спрямують на потреби 14-ї окремої моторизованої бригади, що дислокується у Володимир-Волинському і зараз перебуває в зоні ООС.

За підсумками фестивалю випустять компакт-диск із концертними та студійними творами лауреатів, готуватимуть до ефіру телерепортажі та радіопрограми про перебіг Фестивалю.

 

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром