У місті допомагають вагітним жінкам, яких кинули партнери

09 Липня 2016, 16:40
2254

В обласному центрі вже протягом двох місяців функціонує центр для жінок з кризовою вагітністю.

Це другий в Україні заклад, де займаються такою допомогою, пише Громадське. Волинь.

Перший успішно діє в Чернівцях. Його організувала американка українського походження Надія Гординська. За цей час в центр за допомогою звернулися 7 жінок.

«Ми надаємо допомогу жінкам, які через необережне поводження або вільну поведінку чи вільний секс, завагітніли і їхній партнер відмовляється їх підтримувати та признавати дитину і одружуватися. Вони бояться своїх батьків, бояться осуду, бояться кидати навчання, бояться, що їхнє життя кардинально зміниться.

Також це жінки зрілого віку, в яких чоловіки не виконують повністю обов’язки чоловіка в сім’ї, не заробляють кошти і цим жінкам потрібна підтримка. Ми надаємо як психологічну, так і матеріальну допомогу. Це ті напрямки, в яких ми працюємо», – розповіла адміністратор «LIFE ЦЕНТРУ» Анна Жовнір.

«Багато жінок приходять, прочитавши рекламу, і думають, що ми надаємо матеріальну допомогу або житло. Вони думають, що всі ці ресурси у нас вже є. Але ми працюємо трохи не так. Знаючи потребу жінки, ми користуємось допомогою небайдужих людей. Ми пишемо пост у Facebook, бо маємо сторінку нашого центру. Там, з дозволу жінки, ми розповідаємо її історію і ділимося її потребами», – додала Анна.

«Я була приємно вражена, що за ці два місяці до нас звернулося 7 клієнтів. Вони проходять програму «Вчись і заробляй». Ми отримали багато дзвінків. Також, мені приємно, що до нас приходять нові волонтери, підключається громадськість. Знаєте, ми просто так не допомагаємо фінансово, але ми даємо такий клич про допомогу і люди відгукуються. Нам не треба десь просити гроші з Америки, а українці відкликаються», – зазначила Надія Гординська.

 

Коментарі
10 Липня 2016, 01:55
я б хо іла допомагати тим жінкам, як шкода, що в час моєї вагітності я про цей центр не знала. Де він знаходиться?
10 Липня 2016, 02:16
Наскільки я зрозуміла, то в дитячій обласній
14 Липня 2016, 23:25
просто так не бросают .... значит была за что .... и вообще скоро прийдёться знакомиться с теми девчёнками что школу заканчивают ... потому что понаражают и ищут мужа ... подумайте перед кем ноги раставлять и давать вливать в себя семенную жидкость
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024