Лучан учили знімати мультики

30 Жовтня 2018, 09:31
1544

У Луцьку відбувся фестиваль анімаційного мистецтва та мультиплікації «Задзеркалля».

У програмі були лекції від найкращих аніматорів, сценаристів, ілюстраторів та режисерів, а також перегляди найкращих анімаційних робіт від українських виробників, – повідомляють організатори.

На екранах було все – від класичного повнометражного мультфільму «Викрадена принцеса», на прикладі якого режисер Олег Маламуж продемонстрував етапи, особливості та помилки створення повнометражного 3D, до короткометражних робіт у стилі арт-хаус, представлених на міжнародному конкурсі «Linoleum».

Серед лекторів – Андрій Атаманчук та його спіч про авторське право, Роман Дзвонковський та виробництво декорацій, Даня Малюга і знайомство зі stop-motion, Ярослав Войцешек про мистецтво сценарної роботи та багато інших, не менш яскравих і талановитих спікерів.

Відвідувачі фестивалю мали нагоду не лише послухати і набратись досвіду теоретичного, але й спробувати себе у майстер-класах, протестувати всі недоліки та переваги технологій віртуальної реальності і, зрештою, просто приємно провести час за переглядом унікальних мультфільмів із нестандартними сюжетами.



Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром